Zápis ze schůze

20.03.2016 17:29

Poslední trénink v tělocvičně bude dne 21.3.2016.

Od dubna se bude chodit ven, nicméně na začátku dubna jsem na dovolené, takže kdy bude první trénink, dám ještě vědět. Tréninky budou jako loni dvakrát v týdnu. Bude upřesněno.

Na jaře se budou hrát přátelská utkání a turnaje jako loni. Už jsme pozváni na turnaj v Brandýsku. Podmínkou účasti na turnajích a zápasech je docházka na trénincích.

Od nové sezóny bude přihlášena soutěž, určitě starší přípravka dále se pak uvidí. Dětí máme dost i na přihlášení mladší přípravky, ale nejsou trenéři, proto žádám každého z rodičů, jestli se nechce přidat k nám trenérům.

Příspěvky budou též jako loni, děti z kategorie přípravek platí 300,- Kč a ostatní 200,- Kč, děvčata pak 100,- Kč, rozdělené je to tak, že starší děti nemají téměř žádné zápasy ani turnaje a proto platí méně. Děti přípravek, pokud budou chtít být zaregistrováni v klubu a hrát soutěž, musí navíc zaplatit 100,- Kč jako poplatek fotbalové asociaci (FAČR) za členství (to se platí jednou za kalendářní rok). Pokud budou chtít být zaregistrováni i ti starší platí pro ně to samé. K tomu musí být ještě vyplněna žádost/souhlas, který naleznete v dokumentech ke stažení. Poplatky se budou vybírat dvakrát do roka. Nyní jsou splatné do konce dubna, je možné je zaslat i na účet č. 2111101946/2700., do zprávy pro příjemce napište jméno a příjmení dítěte.  Za vybrané příspěvky se bude platit vybavení na fotbal a zápisné na turnajích.

Obec přispěje klubu na mládež částkou 5.000,- Kč. Děkujeme.

Představení těchto webových stránek, zde budou všechny informace potřebné pro rodiče, sms zprávy budou i nadále. Zapojit se můžete i vy zasíláním foto dětí při fotbale. Náměty na zlepšení můžete zasílat též.

Děkuji všem za přístup účasti na trénincích, zápasech a turnajích.

Zpět